Signa la demanda de la Confederació Mundial de Penyes del FCBarcelona per la lliberat d’expressió

La Penya Blaugrana d’Igualada recull signatures de suport a la demanda presentada per la Confederació Mundial de Penyes del FCBarcelona, en pro de la llibertat d’expressió i contra l’expedient de sanció iniciat per la UEFA contra el FCBarcelona per l’exhibició d’estelades al Camp Nou.

Tothom que vulgui signar a favor de la llibertat d’expressió té l’opció de fer-ho en el nostre PuntDeTrobada de l’Acústic Taverna de l’Ateneu Igualadí (c. Sant Pau, 7) en tots els dies de partit, i també en el nostre autocar al Camp Nou.

+info: http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/noticia/la-confederacio-mundial-de-penyes-demanda-la-uefa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *