Gran edició de les 12h de fútbol7 de l’Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada

La 12a edició de les 12 hores de Futbol-7 de la S.E.Ateneu-Penya Blaugrana Igualada, celebrada el passat 23 de juliol a Les Comes, es va tancar amb la victòria del Sant Genís FC en categoria sènior i del Navia en categoria veterans.

El Sant Genís FC es va desfer en la final de Los Leones del Atlas per 4 a 1, culminant un gran torneig, on a més va ser premiat com a equip més golejador i el seu jugador Fran Arévalo va ser designat com a millor jugador de la final. Per la seva banda, Los Leones del Atlas van recollir el trofeu a l’equip menys golejat.
La categoria senior va comptar amb deu equips repartits en dos grups, on els quatre primers classificats accedien a quarts de final i d’aquí a semifinals, que van ser molt igualades, prova d’això és que les dues es van resoldre en els llançaments de penalts, on el Sant Genís FC va derrotar a Xuscala (3-3) i Los Leones del Atlas a Pokemon Go (0-0).

En categoria veterans, el Navia va proclamar-se campió en una emocionant tanda de penalts davant de la Peña Bética, després que el partit acabés amb empat a un gol. El Navia, a més, va ser l’equip més golejador del torneig.
La Peña Bética, que també va fer un gran torneig, es va endur el trofeu a l’equip menys golejat i el seu jugador Juan Olmo va ser designat com a millor jugador de la final.
Aquesta era la primera edició de la categoria veterans i l’organització està molt satisfeta per la resposta dels equips i per gran nivell i igualtat per part de tots els participants. Es va comptar amb set equips que després de jugar un lligueta, els quatre primers van accedir a semifinals, que van ser jugades per la Peña Bètica contra Belles Glòries (3-1) i Navia contra AVIS (4-2).

L’organització vol agrair la participació de tots els equips. Es un orgull comptar amb la presència de tants jugadors i de tanta qualitat i esperem retrobar-nos en la següent edició.

Cal destacar el caire social i solidari del torneig, ja que l’organització va situar punts de recollida d’aliments per al Banc de Queviures d’Igualada i va destinar el 10% dels beneficis a aquesta causa solidària.
Agrair també la col.laboració pel bon desenvolupament de la jornada i per aquest fi social i solidari dels patrocinadors del torneig: El cafè de l’Ateneu, Supermercats Sebastian i Punto Blanco.
La S.E.Ateneu-Penya Blaugrana d’Igualada està molt satisfeta amb la gran quantitat d’aliments recollits ja que demostren la imprtància del torneig, no només a nivel esportiu sinó també social i solidari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *