Finalitza la temporada de l’equip de futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada

S’acaba una bona temporada de transició amb un final massa dolorós.

La Penya Blaugrana Igualada ha acabat la temporada 2015-16 una altra vegada amb bona nota.
En l’anomenada etapa de transició, com a conseqüència de diverses baixes importants i noves altes a l’equip, no es partia com a favorit a causa del nivell d’altres rivals molt reforçats aquesta temporada. Però des d’un principi l’equip va saber competir i en la fase de lligueta es va classificar un any més per a jugar a la Primera Divisió amb els conjunts amb més nivell del campionat.
Una vegada acabada la fase de ligueta de classificació, a la Copa de la Lliga es va rebre la decepció més gran de la temporada. La Penya va acabar eliminada a la primera ronda en un mal partit de tothom, una eliminació molt primerenca i no esperada pels membres de l’equip, que va servir com a lliçó per encarar amb més gana i energia el començament de la Primera Divisió.

Equip futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada, que va disputar la final de la Lliga

Començada aquesta competició, La Penya va començar a jugar els millors partits de la temporada i des d’un començament va estar dins de les quatre primeres posicions que donen accés a jugar els Playoffs pel títol de lliga. Llastima que diverses lesions importants a final d’aquesta fase va fer que l’equip es va quedar just de forces, perdent els últims partits finalitzant en quarta posició la competició.

Classificació final de la Lliga de Primera divisió 2015/2016

En la fase de Playoffs es va donar la sorpresa a semifinals, en un gran partit on es va eliminar al campió de la primera divisió amb un ajustat 2 a 1, equip que encara no havia perdut cap partit en tota la temporada. Llavors va arribar l’esperada final que va acabar amb decepció amb resultat massa correctiu i molt inflat pels mèrits d’uns i altres en acabar perdent 7 a 2, que fa acabar una temporada de transició exitosa però amb la mel als llavis de veure escapar altra vegada el títol de lliga a l’últim partit de la temporada.

Ricard Ballester, capità de l’equip, recull el trofeu individual al fairplay d’aquesta temporada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *