Diumenge 4 de juny, 3r Triangular de Penyes de l’Anoia

El proper diumenge 4 de juny es disputarà la tercera edició del triangular de futbol7 entre les penyes Blaugrana i Blanc i blava d’Igualada i la Madridista de Vilanova del Camí.
Aquesta iniciativa lúdicoesportiva s’ha anat consolidant en els darrers anys, fruit de la voluntat de reunir a entitats que s’expressen a través d’una vinculació sentimental amb uns clubs esportius molt concrets.
Més enllà de la passió i la rivalitat existents durant tota la temporada, aquest jornada està pensada per establir una confraternització entre entitats que comparteixen la gestió del dia a dia amb els seus associats.
Els representants de cada una de les penyes entraran en joc amb el següent calendari: a les 10h Penya Blaugrana – Penya Blanc i Blava, a les 11h Penya Blanc i Blava – Penya Madridista i a les 12h Penya Madridista – Penya Blaugrana.
A continuació a les 13h està prevista l’entrega de trofeus i records, a càrrec dels regidors d’esports d’Igualada, Sra. Rosa Plaza, i de Vilanova del Camí, Sr. Camilo Grados. A la jornada també hi assistiran representants de les respectives Federacions de penyes.
Aquest esdeveniment té el recolzament econòmic de la cervesa artesana igualadina “La Lenta”, i també altres col·laboracions econòmiques d’Autocars Montferri, Discompublicitat, Kentia Jardins, Isaac Teixidó Pintor, Bar La Gallega i Supermercats Supermas.

Un cop finalitzat l’event esportiu es realitzarà un dinar de germanor entre les tres penyes participants.
La singuralitat d’aquest iniciativa rau en el fet que no és freqüent les dinàmiques de bones relacions entre aficions d’equips caracteritzats per fortes rivalitats. Aquest event però posa de manifest que no està renyit viure amb intensitat la relació amb uns colors amb els quals un s’identifica, i el respecte i bon fer amb els aficionats d’altres clubs que també ho viuen així mateix. És parla molt de “fairplay” en el món de l’esport, però moltes vegades això ve marcat des de les altes instàncies esportives, i poques a partir de la base, és a dir els aficionats.
L’activitat al camp d’esports de Les Comes és oberta a tothom, i si ens voleu acompanyar al dinar només cal que us apunteu a pbdigualada@gmail.com . El preu del dinar és de 15€ i es farà a la Cafeteria de l’Ateneu Igualadí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *