Disputat el 3r Triangular de Penyes de l’Anoia

El passat diumenge 4 de juny. al Penya Blaugrana d’Igualada va organitzar el 3r Triangular de Penyes de l’Anoia, en el qual es van enfrontar les penyes Blanc i blava, Madridista i Blaugrana al camp de futbol de Les Comes.

Foto de grup dels jugadors i representants de les penyes

El Triangular es va disputar en una matinal presidida pel bon ambient entre les tres entitats, i en va resultar guanyardora la Penya Madridista de Vilanova del Camí.
També es va aprofitar l’esdeveniment per retre un petit homenatge al penyista més antic de la Penya Blaugrana d’Igualada, el senyor Marcel·lí Bru, el qual va fer el sac d’honor en el darrer partit del triangular.

Marcel·lí Bru, soci de la Penya Blaugrana d’Igualada amb més antiguitat

Un cop finalitzats els partits es va fer entregar de trofeus a les tres entitats participants, a càrrec dels regidors d’Esports d’Igualada i de Vilanova del Camí, la Sra. Rosa Plassa i el Sr. Camilo Grados i respectivament.
Durant el Triangular també hi van ser presents el Vicepresident de la Federació de Penyes de L’Espanyol el Sr. Ton Roig Lasheras i el President de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona.
Per finalitzar la jornada, es va realitzar un dinar de germanor amb una quarantena d’assistents, per segellar aquesta bona harmonia que presideix la relació entre les tres entitats anoienques.

Enllaç amb les imatges de la jornada: https://goo.gl/photos/rg5nfqt9oFrH3xax7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *