Autocar a la final de Copa


S’inicia la pre-inscripció de places d’autocar per al desplaçament a la final de la Copa del Rei 2018. El cost del trajecte d’anada i de tornada és de 40 €. (1) Les places són limitades i el termini s’acabarà quan s’hagin cobert les places.
Per a pre-inscriure’s, és necessari enviar un correu electrònic a pbdigualada@gmail.com sol·licitant la reserva amb les dades de nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i Whatsapp de cada persona interessada. 
Alhora de fer la reserva de la plaça d’autocar s’haurà d’indicar també si s’estaria disposat a reservar un restaurant per a dinar, en cas que se n’organitzés un per part dels organitzadors del viatge. Si la majoria d’usuaris de l’autocar ho desitgen, s’escollirà un lloc proper a la Fan Zone Barça i amb un preu tancat raonable, i s’informarà i es consultarà de nou a cada persona per a confirmar la reserva.
HORARI

Dissabte, 21 d’abril
5:00 hores              Sortida des de Capellades
5:15 hores              Sortida des de l’estació d’Autobusos Igualada
7:30 hores              Parada a l’àrea de servei d’Alfajarín.
                               Repartiment d’entrepans + aigua o copa de cava (2)
                               Trajecte fins a Madrid parant per descansar
13-13:30 hores       Parada a IFEMA per recollir entrades
15:00 hores            Estacionament d’autocar en zona propera a Fan Zone Barça (3)
A partir d’aquí cada persona va pel seu compte fins una hora després de la entrega del trofeu, quan l’autocar tornarà cap a Igualada
Diumenge, 22 d’abril
8:30-9 hores        Arribada a Igualada i Capellades
La Junta Directiva a Igualada, 29 de març de 2018
(1)El cost de la entrada serà subvencionat per als penyistes en un percentatge per part de la Federació de Penyes APG. Aquest percentatge s’anunciarà pròximament.
(2)Es repartirà un entrepà i copa de cava o aigua a tots els usuaris del bus. El cost ja va inclòs en el preu del trajecte.
(3)Lloc de la Fan Zone del Barça a determinar a l’espera que es faci pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *