Torneig de la Federació APG de FUTBOL GAMES (Torneig Play Station)

Des de la Federació Anoia-Penedès-Garraf de Penyes del FCBarcelona, s’enceta la fase prèvia del Penyes Futbol Games a la nostra Federació. 
La seu serà la Penya Barcelonista Vilanova i tindrà lloc el proper 5 de maig de 2018 de 10 a 14 h aproximadament.INSCRIPCIÓ 

Com que el màxim de jugadors participants són 48, cada penya pot inscriure uns quants jugadors d’entre 8 i 18 anys (inclosos). 
Aquests jugadors s’hauran de desplaçar a la Penya Barcelonista Vilanova per tal de disputar el torneig que es jugarà amb el joc de Konami PES18 (Play Station).

Els penyistes d’Igualada interessants, cal que ens ho indiqueu a través d’un email (pbdigualada@gmail.com) o missatge de whatsapp (619 77 27 68) amb les dades següents: 
nom, cognoms i edat dels participants (preferiblement penyistes, però també us podeu apuntar amb una amistat) abans del 27 d’abril. 

OBSEQUIS I PREMIS

A banda dels obsequis que rebran tots els participants, els premis que es poden guanyar són els següents:

1r – Una samarreta oficial del FC Barcelona i 4 invitacions pel FCBMuseu

2n – Una motxil·la oficial del FC Barcelona i 2 invitacions pel FCBMuseu

3r i 4t – Una pilota i 2 invitacions pel FCB Museu

Els 4 primers classificats seran els que representaran la Federació APG a la fase final del Penyes Futbol Games que tindrà lloc el dia del Trofeu Joan Gamper durant el mes d’agost.

Animeu-vos a participar en aquesta jornada! Fem Penya, fem Barça!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *