Víctor Font tanca el 60è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada

Amb l’arribada del final d’any, la Penya Blaugrana d’Igualada tanca també els actes de commemoració dels seus 60 anys d’existència. Diversos han estat els actes de celebració (torneig FIFA PlayStation a la Fira d’Igualada, 1er torneig Futbol7 de Penyes del FCBarcelona -amb els companys de l’Ateneu-, exposició de fotografia dels 60 anys de vida de la nostra entitat, el sopar commoratiu amb la presència del Vicepresident primer del FCBarcelona el Sr. Jordi Cardoner) però l’acte de cloenda es va fer el passat dimecres 4 de desembre.
En un sopar a al Casal Popular El Foment d’Igualada, entitat que ens acull en el seguiment del dia a dia esportiu, una cinquantena de culés van escoltar la proposat esportiva, social i econòmica del futur candidat a la presidència del FCBarcelona, el senyor Víctor Font.En l’àmbit econòmic, la seva proposta gira al voltant d’aprofundir la vinculació entre els milers d’aficionats blaugrana que hi ha a tot el món i la possibilitat d’ampliar les vendes de productes Barça. Aquest seria un dels capítols d’ampliació d’ingressos, i que hauria de venir acompanyat també d’una disminució de les despeses, qüestió delicada sobretot en l’aspecte del cost de l’actual massa salarial de la plantilla del primer equip.
En l’àmbit social aposta per ampliar la massa social, i donar-li més participació en les qüestions relatives al simbolisme, la identitat,…
I en l’àmbit esportiu, donar màxima capacitat de decisió als responsables tècnics esportius, amb una aplicació en tots els àmbits de l’estil de joc que ens ha fet grans com a Club, l’estil que va portar en Johan Cruyff.Després de l’exposició de Víctor Font, es va entrar en una fase de tertúlia molt animada i participada pels assistents.
Des de la Penya Blaugrana d’Igualada es valora molt positivament el sopar, i l’exposició feta pel senyor Víctor Font, persona cridada a marcar l’actualitat del nostre Club en el futur més immediat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *