COMUNICAT COVID-19

Benvolgut/da penyista,Primer de tot volem transmetre un missatge d’esperança en els temps que vindran a tota la família culer igualadina. Volem veure proper el final d’aquesta pandèmia que estem patint, i de mica en mica anar recuperant els nostres vincles afectius, solidaris, comunitaris i fraternals en la nostra societat.

També volem tenir un record molt sentit per a tots els penyistes que han traspassat durant aquests dies de confinament, així com familiars i amics vinculats d’una manera o altra a la nostra entitat.

A nivell de funcionament, indicar que ja hem notificat als penyistes abonats a l’autocar al Camp Nou, que degut a la suspensió del servei d’autocar se’ls hi retornarà l’import proporcional al número de jornades no disputades de lliga.

Pel que fa als penyistes que els hi va tocar carnet de la Penya per anar al Camp Nou en les darreres 5 jornades suspeses d’aquesta temporada 2019/2020, veient que quan aquestes es disputin seran a porta tancada, passaran automàticament i en ordre de sorteig a les primeres 5 jornades de la temporada 2020/2021 que es disputin a porta oberta.

Seguidament continuaran gaudint dels carnets en les jornades posteriors els penyistes agraciats en el sorteig disputat en la darrera assemblea ordinària, a partir del penyista número 350.

Pel que fa al nostre PuntDeTrobada al Casal Popular El Foment d’Igualada, quedarem a l’expectativa del que diguin les autoritats pertinents referents a l’obertura d’espais públics com bars i casals, i n’informarem oportunament.

Ara per ara això és tot el que tenim per traslladar-vos. Una forta abraçada, cuideu-vos i cuideu molt la vostra família.

#joemquedoacasa #viscaelBarça #viscalaPenyaBlaugranadIgualada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *