Assemblea anual pel dilluns 9 de març

Pel proper dilluns dia 9 de març, hi ha convocada l’assemblea ordinària anual de  la nostra entitat. Aquesta es realitzarà a la sala d’entitats (1r pis) del Casal Popular d’Igualada El Foment (Rambla Sant Isidre 14) a les 20h.
Els punts de l’ordre del dia són els habituals de cada any, és a dir la presentació dels informes de gestió (presidència) i econòmic, aprovació de quotes i despeses del servei d’autocar, el sorteig dels abonaments de al Penya per a la propera temporada 2020/2021, i molt especialment la presentació i votació, si s’escau, de candidatures per a la renovació de la Junta directiva.


Malgrat ens trobem fora de la data de presentació de candidatures, per un retard en l’enviament de la convocatòria de l’assemblea motivat a l’hora per un retard en l’enviament dels carnets anuals de penyista, s’ha prorrogat el termini de la presentació de candidatures fins el diumenge 8 de març, vigília de l’assemblea.

La Penya Blaugrana d’Igualada, entitat amb més de seixanta anys d’història, cerca penyistes que vulguin fer un pas endavant i assumir-ne la direcció.
L’actual Junta directiva va agafar-ne el timó l’octubre de l’any 2009, ja fa més de 10 anys, amb la voluntat d’exercir dos mandats i aquests ja han estat esgotats amb escreix.
Les assemblees anuals passen i el punt de l’ordre dia referent a la renovació de Junta directiva no es pot abordar per manca de candidatura.
I aquesta és una crida que interpel·la a tots els nostres associats. Per aquest motiu, la Junta directiva fa una crida als seus associats a fer un pas endavant i a involucrar-se a la Penya Blaugrana d’Igualada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *