Convocada l’assemblea anual ordinària corresponent a l’any 2020

La Junta de la Penya Blaugrana d’Igualada ha convocat l’assemblea anual ordinària corresponen a l’any 2020, un cop s’han començat a suavitzar les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del covid19.
Per aquest motiu l’assemblea es realitzarà a l’aire lliure, al Jardí de l’Ateneu Igualadí, amb mascaretes, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic pels assistents.

La Junta de la Penya Blaugrana d’Igualada ha convocat l’assemblea anual ordinària corresponen a l’any 2020, un cop s’han començat a suavitzar les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del covid19.
Per aquest motiu l’assemblea es realitzarà a l’aire lliure, al Jardí de l’Ateneu Igualadí, amb mascaretes, distància de seguretat i gel hidroalcohòlic pels assistents.

Tal i com s’indica en la convocatòria enviada a tots els penyistes, enguany no hi haurà sorteig de carnets per anar al Camp Nou perquè tenen pendent de fer-ne us els penyistes que els hi van tocar pels darrers partits de la temporada 2019/2020 suspesa l’assitència de púlic als estadis per la pandèmia, i els penyistes sortejats en la darrera assemblea realitzada.

Un punt important en les darreres assemblees és la renovació de la Junta directiva. L’actual Junta directiva va agafar el timó l’octubre de l’any 2009, enguany farà 12 anys, amb la voluntat d’exercir dos mandats i aquests ja han estat esgotats amb escreix.
Les assemblees anuals passen i el punt de l’ordre dia referent a la renovació de
Junta directiva no es pot abordar per manca de candidatura.
I aquesta és una crida que interpel·la a tots els nostres associats.

Indicar que per fomentar l’assistència a l’assemblea, es regalarà als assistents una cervesa artesana “GoldenKoeman” i un polo de la Penya.
I sortejarem 1 samarreta oficial del FCBarcelona.

També sortejarem entre tots els nostres associats, estiguin o no presents a l’assemblea, 3 samarretes oficials del FCBarcelona i 4 sopars per a dues persones. Tot plegat per agrair a tots els penyistes la confiança que han fet a l’entitat durant aquests mesos tan complicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *