Activació de la seu electrònica del penyista

La Confederació Mundial de Penyes ha estrenat un nou portal de gestió per als penyistes oficials del FC Barcelona: la seva Seu Electrònica. Aquest nou web surt de la necessitat de les entitats barcelonistes de fer un pas més en la digitalització i modernització del moviment de penyes, adaptant-lo a la realitat actual.

La nova Seu Electrònica permetrà als penyistes gestionar directament les seves dades des del portal i aconseguir així la seva Identitat Digital, la qual els proporcionarà avantatges exclusius pel col·lectiu, a més dels que ja atorga el Carnet de Penyista. Aquesta identitat digital està composada per un nom d’usuari i una contrasenya.

Cada penyista s’haurà de registrar de manera individual a la Seu Electrònica, i serà l’administrador de cada penya qui validarà aquest registre. Una vegada registrat, comptarà amb un nom d’usuari i contrasenya (Identitat Digital), amb els que podrà gaudir d’avantatges exclusius d’aquest entorn.

COM ACTIVO LA MEVA IDENTITAT DIGITAL?
Amb el Carnet de Penyista 2021 cada penyista va rebre un codi de registre. Cal obrir la Seu Electrònica i clicar l’enllaç de registrar-se. Llavors cal introduir el codi de registre juntament amb el codi de la penya a la que pertany ( en el nostre cas és el 544892), la Seu Electrònica localitzarà a l’usuari i ja el vincularà directament a la seva penya.
En el cas de no disposar del codi de registre enviat juntament amb el carnet de Penyista, ens podeu fer la consulta del vostre número de codi al whatsapp de la Penya Blaugrana d’Igualada 619.772.768

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *