Realitzada l’assemblea 2020

El passat dilluns 14 de juny es va fer l’assemblea anual corresponent a l’exercici 2020 de la nostra entitat.
Amb l’assistència de gairebé una trentena de penyistes, la Junta directiva va anar repassant els punts de la convocatòria de l’ordre del dia.

Així doncs, puntualment va començar l’assemblea aprovant per unanimitat l’acta de l’assemblea anterior.
A continuació el president de la Penya, Toni Claramunt, va fer repàs de l’activitat de l’entitat durant aquests 2020 destacant la incidència de la pandèmia de COVID19 que ha afectat també a tot el teixit social i associatiu especialment. L’informe de presidència es va aprovar per unanimitat.
El vicepresident i responsable de tresoreria, Francesc Ollé, va presentar el balanç econòmic, amb un saldo negatiu simbòlic de 50,31€.
En l’apartat de canvis en la Junta, es va presentar les baixes dels companys Enric Asensio i Sira Parera, tot agraint la seva dedicació durant aquests anys.
Pel que fa a la quota anual de penyista, preus de l’autocar al Camp Nou i possible abonament a aquest servei, els preus no varien, mantenint-se des de l’any 2010.
En el punt de renovació de la Junta, en no presentar-se cap candidatura, l’actual Junta continua fent-se càrrec de l’entitat. En aquest punt, la direcció de l’entitat va posar de manifest la necessitat de qui hagi una canvi en les persones que formen la Junta actual, vigent des de l’octubre de 2009.
El següent punt en l’odre, precs i preguntes, va prendre la paraula el penyista i President de la S.E. Ateneu que va fer un repàs de com es plantejava la propera temporada dels 9 equips formatius de la Penya Blaugrana de l’Ateneu, i també de l’equip sènior de l’entitat.
En aquest mateix punt, el President de la Penya va instar als penyistes a crear la seva identitat digital en el nou portal de la seu electrònica de la Confederació Mundial de Penyes, una eina indispensable en el futur immediat, a través de la qual els penyistes podran accedir a descomptes en la compra de productes, entrades,….

Fora ja dels punts de l’assemblea, es va procedir a fer un sorteig de 4 samarretes del FCBarcelona i 4 sopars per a dues persones. Aquest sorteig respon a l’agraïment que va voler traslladar la Junta al conjunt dels associats per romandre al costat de l’entitat durant aquests mesos de pandèmia.
Els guanyadors de la samarreta oficial del FCBarcelona són les penyistes següents:
– 004 Salvador Massana
– 032 Pere Prat
– 075 Marta Rubio
– 038 Fermí Vives
I els guanyadors d’un sopar per a dues persones:
– 121 Josep Puig
– 036 Ramon Creus
– 057 Jordi Roig
– 002 Ramon Bergadà
A tots ells enhorabona! i en breu concretarem els detalls del premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *