Informació inici de temporada

ABONAMENTS PER SORTEIG AL CAMP NOU
Reprenem el llistat de la temporada 2019/20 amb els penyistes afectats per la suspensió d’aficionats als camps de futbol, i continuarem amb els penyistes que els hi va tocar la temporada passada (2020/21) i que tampoc van poder anar-hi anar.

A mesura que s’acosti cada jornada ja anirem contactant amb els penyistes que correspongui, tot salvant les eventualitats que ens trobarem en el camí, com és el sorteig que el propi Club fa entre tots els socis interessats en assistir al Camp Nou mentre l’aforament del camp es veu limitat durant la temporada.

AUTOCAR AL CAMP NOU
Per mirar de donar aquest servei, hem unificat el nostre autobús i el dels companys de Capellades. Per tant la ruta de moment es veu afectada però no els horaris habituals, amb sortida d’Igualada 2h i 30min abans de l’inici del partit amb les tres parades habituals.

Per valorar si el servei és viable, us demanem als penyistes interessats en fer-ne us habitualment, que respongueu aquestes dues preguntes tot responent aquest missatge. Som conscients que sempre estem supeditats al possible sorteig de localitats que faci el Barça.

  • heu renovat el vostre abonament al Camp Nou i fareu us de l’autocar regularment?
  • fareu ús de l’autocar pel partit d’aquest diumenge al Camp Nou?

Entre divendres i dissabte us informarem de si l’autocar és viable per aquest primer partit de temporada, tenint en compte totes les restriccions derivades de la pandèmia, i la pròpia data en que moltes persones són fora de vacances.

OBERTURA DEL PUNT DE TROBADA DEL FOMENT IGUALADÍ
N’informarem oportunament, però la nostra intenció és d’obrir-lo per la segona jornada de lliga, dissabte dia 22 d’agost, i donar-li ja una regularitat.

La Junta Directiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *