Actualitzem… Informació per la final de Champions femenina

ACTUALITZEM LA INFORMACIÓ

16/05

Últimes places disponibles

 

07/05

El número de reserves ens permet confirmar que l’autocar és una realitat. Gràcies a tots/es els culers que ens han fet confiança. Anem a Torí.

Qualsevol nova sol·licitud de reserva vindrà condicionada per la disponibilitat de places. 

 

03/05

Introduïm uns petits canvis en l’import del viatge… fem un esforç per ajustar-nos al cost de l’autocar i pels menors de 18 anys el preu serà de 90€.
I als penyistes d’Igualada, la Penya Blaugrana d’Igualada els hi bonificarà  el cost del viatge amb un mínim d’un 10%, i dependrà del número de penyistes igualadins que s’hi apuntin.

 

02/05

Obrim la prereserva de places fins el proper dilluns dia 9 de maig. A partir d’aquesta data confirmarem la viabilitat de l’autocar, i fins el divendres 13 de maig o fins exhaurir les places disponibles acceptarem reserves. Les places  són limitades.

Cal enviar email a  pbdigualada@gmail.com o whatsapp 619 77 27 68 amb el nom, cognoms, número de telèfon i número de DnI de cada una de les persones que sol·licita plaça.

Info:

Divendres 20 de maig, sortida d’Igualada a les 20h de l’Estació d’autobusos.

en destinació a Torí (pel túnel de Grenoble/Fréjus)

                           DISSABTE 21 DE MAIG

Mati: 10:30 h          Arribada prevista a Torí

                   Temps lliure per conèixer la ciutat

19h Inici partit  FINAL UEFA WOMEN´S CHAMPIONS LEAGUE

                          F.C. BARCELONA – OLYMPIC DE LYON

     Final del partit i trasllat en autocar de tornada al lloc de sortida

Matí: 22 de maig        Arribada al lloc de sortida

Preu penyista: 100 €

Preu no penyista: 110€

IMPORTANT: Indispensable presentar el DNI al fer l’inscripció, portar el certificat COVID DIgital UE, consultar i complir requisits accés país destí i tornada.

Obligatori: Portar mascareta dins l’autocar, els menors de 18 anys hauran de viatjar acompanyats d’un adult

 

01/05

Un cop classificades per la final de la Women’s Champions League, el FCBarcelona obre el seu canal de vendes d’entrades. Inicialment per als socis i en posteriors dies la resta d’aficionats, poden fer la compra a través de la pàgina web del Club.
A la web de la UEFA però ja fa uns dies que estan a la venda pel públic en general.

Pel que fa la nostra penya, conjuntament amb la de Capellades, organitzem un autocar per ser a Torí el dissabte 21 de maig, a la final.

Per tant, els penyistes interessats en fer-ne us, un cop tingueu feta la compra de les entrades necessàries, podeu contactar amb la Junta (pbdigualada@gmail.com / wapp 619772768) per fer reserva prèvia de plaça per l’autocar. 

A grans trets, se sortirà divendres 20/05 al vespre d’Igualada, arribada a Torí a mig dia, partit a les 19h, i retorn un cop finalitzat el partit amb arribada a Igualada el diumenge 22/05 a primera hora de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *