L’equip de futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada es proclama campió de la 17a edició de la Copa i subcampió de la lliga ciutat d’Igualada.

Enguany la Penya Blaugrana d’Igualada tanca temporada com a campions de la Copa i subcampions de la Lliga.

En la competició de lliga, després d’una primera volta sense cap derrota i optant als Play-offs i al títol de la Lliga, la segona volta es va complicar amb algun contratemps i diverses lesions, però que no van fer perdre la primera plaça ni van fer perillar la classificació pels Play-offs finals. Guanyant així el trofeu del màxim golejador i al porter menys golejat.

Un cop classificats pels Play-offs, l’equip de la Penya Blaugrana d’Igualada es va voler assegurar el pas a semifinals tot derrotant al seu rival, l’InstalXavi, per 6 a 4, a quarts de final a doble partit.
L’equip va aconseguir el seu objectiu fent un bon joc, i ja amb els lesionats recuperats va arribar a la final guanyant la semifinal amb un solvent 4 a 1.
Un cop arriba la gran final, van jugar contra el CrazyDrunks F.C. en un partit molt disputat. Va començar amb dos gols de l’equip blaugrana, però que es va complicar amb algunes decisions arbitrals que van fer que els CrazyDrunks empatés als últims minuts. Això va dur la final a la tanda de penals, a on la sort va afavorir a l’equip rival posant el punt i final a una apassionant temporada per l’equip de futbol 7 de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Val la pena destacar també l’aconseguiment dels trofeus de màxim golejador i porter menys golejat per part de l’equip blaugrana. Enhorabona, Ivan Gutiérrez per ser el pitxitxi de la 17a Lliga Ciutat d’Igualada de futbol 7. Enhorabona, Cristóbal Muñoz per ser el porter menys golejat de la 17a Lliga Ciutat d’Igualada de futbol 7.

I enhorabona a tot l’equip per la vostra constància, dedicació i esforç en aquesta temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *