Comencem temporada

Comencem temporada i amb ella els serveis que la Penya Blaugrana d’Igualada ofereix als seus associats. 

Pel proper dissabte 13 d’agost, reprenem l’autocar al Camp Nou. Totes les persones interessades poden fer la seva reserva a través de la nostra pàgina web.

A partir d’aquesta primera jornada de lliga, i com fem a cada temporada, cinc penyistes disposen de carnet de la Penya Blaugrana d’Igualada per anar al Camp Nou. A partir d’un sorteig fert durant la darrera assemblea ordinària, els penyistes es van distribuint de forma correlativa a cada jornada. Podeu consultar-ne la relació en el següent enllaç:

TEMPORADA 2022-2023_v2

Pel que fa al nostre PuntDeTrobada del Foment, degut al canvi de gestió de l’espai gastronòmic del Casal, de moment no es troba operatiu. Quan hi poguem començar la temporada n’informarem oportunament.

Amb els millors desitjos per aquesta temporada… visca el Barça!!

Un comentari en “Comencem temporada

  1. Carles Tarrida i Juncà diu:

    Bon dia. Sóc en carlestarridajunca@gmail.com. Us volia preguntar si el dia 24 d’agost en el partit de suport a la investigació sobre la ELA, contra el Manchester City , la Penya també facilitarà el Servei d’autocar. Tot esperant la vostra resposta rebeu una cordial salutació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *