A la venda la loteria de la Penya.

Enguany juguem a La Dooble de Nadal.

Ja tenim a la venda la loteria de la Penya Blaugrana d’Igualada. Enguany juguem a una nova loteria que es diu La Dooble de Nadal, i que pertany a Loteries de Catalunya. És una nova modalitat, feta expressament per a entitats i si juga com tota la vida s’ha fet… amb participacions en un número. El número de la Penya és el 10065. Com més paperetes es comprin, més gran serà el premi en cas de ser el número agraciat. Els premis aniran en funció de la recaptació total de La Dooble.
A part, però, es diu La Dooble perquè hi ha un segon sorteig. Cada papereta té un número únic de 7 xifres (únic) que entra dins un sorteig amb un escalat de premis fix, i el primer premi és d’un milió d’euros. Per tant, cada papereta que es compra entra en aquest segon sorteig particular.

+info sobre La Dooble

Podeu trobar-ne als establiments col·laboradors Pastisseria Closa, Ortopèdia Almenar, Roig Fotògraf’s, Cafeteria de l’Ateneu, La Barberia d’Igualada, Bar Ramon (Mercat de la Masuca) i Jaume Noguera Fotografia. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *