Conferència col·loqui “Història de les penyes del FCBarcelona”

I entrega de les insígnies de plata de la Penya Blaugrana d’Igualada

Pel dilluns 27 de febrer, a les 19:30h, hem preparat una xerrada-col·loqui sobre la “Història de les penyes del FCBarcelona”, a càrrec de Salva Torres (vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del FCBarcelona) i Aksana Vayevoda a la part tècnica.
Abans de la xerrada farem entrega de les insígnies de plata de l’entitat a una colla de penyista que ja fa més de vint-i-cinc anys que formen part de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Un cop finalitzat l’acte, farem una mica de sopar amb totes aquelles persones que ens hi volgueu acompanyar. Aquest serà a base de tapes i a un preu de 12€ per persona, i només cal que prèviament feu reserva de plaça a través del número de whatsapp 619 772 768.

Tot plegat ho farem al Casal Popular El Foment d’Igualada (Rambla Sant Isidre 14).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *