Entrega de les insígnies de plata i “Història de les Penyes del Barça”

La Penya Blaugrana d’Igualada fa un reconeixement als seus penyistes

El passat 27 de febrer, la Penya Blaugrana d’Igualada va organitzar un acte de reconeixement als penyistes que enguany han complert més de 25 anys a l’entitat. Amb l’atorgació de la insígnia de plata es vol fer aquest reconeixement a la fidelitat d’aquestes persones amb la Penya Blaugrana, donant sentit i continuïtat a aquesta associació de culers igualadins.
Així doncs, van rebre aquesta distinció els penyistes Josep Maria Estruch, Teresa Piqué, Joan Subirana, Josep Subirana, Llorenç Palomas, Josep Antoni Rubio i Marta Rubio.

El reconeixement es va realitzar en el marc de la conferència “Història de les Penyes del FCBarcelona“, a càrrec del Sr. Salva Torres vicepresident de la Confederació Mundial de Penyes del FCBarcelona.
La xerrada recull l’aparició del fenomen penyístic del Barça, des del seu origen, el moment d’explosió del penyismes i fins a arribar al moment actual.
Un cop finalitzada la xerrada, es va fer entrega d’un detall de la Penya Blaugrana al Sr. Torres, consistent en un quadre al·legòric de la Penya.

La jornada va finalitzar en un fraternal sopar al Casal Popular El Foment, espai que acull l’activitat social de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *