ANUL·LAT l’autocar a la final d’Eindhoven

Degut a la minsa quantitat d’entrades que s’han posat a la venda a les aficions dels equips finalistes, ens veiem obligats a anul·lar l’autocar que estàvem organitzant a la final de la Women’s Champions League a Eindhoven. 

Deriven a les persones interessades a posar-se en contacte amb el FCBarcelona i consultar les seves ofertes de vaitge a Eindhoven 
Enllaç

Aquí tota la informació per anar Eindhoven

En aquest post anirem actualitzant tota la informació referent al desplaçament a la final de la Women’s Champions League que es jugarà a Eindhoven, el dissabte 3 de juny a les 16h.

Entrades
Van a càrrec de cadascú. De moment el primer paquet de 3.500 unitats està esgotat. Sembla ser que dilluns 1 de maig , a partir de les 10h, se’n posaran més a la venda al següent enllaç

Autocar
Les persones interessades en reservar plaça i estar informades puntualment de l’autocar, podeu fer-nos un whatsapp al número 619772768 amb la següent informació:

Nom i Cognoms:
Voldria estar informat/da de l’autocar a la Final de Champions Femenina d’Eindhoven

Us inclourem en un grup de difusió de whatsapp a on anirem informant, de la mateixa manera que per aquest post de la web, de les novetats que tinguem.

De moment, i a l’espera de que tot plegat es vagi confirmant (persones suficients per fer-ho possible,…) aquesta és la previsió:
Sortida d’Igualada: 14h del divendres 2 de juny
Arriba a Eindhoven: a migdia del dissabte 3 de juny
Sortida d’Eindhoven: un cop finalitzat el partit
Arribada a Igualada: a migdia del diumenge 4 de juny
Preu: penyista 140€ / no penyista 150€ 

Reserva de places: whatsapp al 619772768 amb número de places a reservar i nom, cognoms, data de naixement i dni de cada persona del grup.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *