Registra la teva identitat digital

I aprofita els avantatges de ser penyista

El Barça ha posat en marxa la identitat digital del penyista, a través de la qual tots els penyistes que es registrin disposaran d’una sèrie d’avantatges, que podeu consultar al següent enllaç Avantatges de disposar del carnet oficial de penyista
 
Un cop registrats, rebreu el carnet oficial de penyista directament a casa vostra, a través del qual podreu gaudir d’aquests avantatges. En una segona fase, els avantatges es podran gestionar directament a través de la web.
 
Per registrar-vos només cal que entreu en el següent enllaç de registre digital dels penyistes i seguiu les indicacions. Necessitareu tenir el vostre mòbil a mà, així com un correu electrònic operatiu i arxius (2) del vostre DNI per davant i per darrere.

 

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *