Aquest 2024 commemorem els 65 anys de la Penya Blaugrana d’Igualada

Aquest 2024 la Penya Blaugrana d’Igualada fa 65 anys. Queda lluny ja aquell 19 de gener de 1959 en el qual uns prohoms igualadins van fer el pas d’aglutinar i organitzar el sentiment barcelonista de la nostra ciutat entorn de la Penya Blaugrana d’Igualada.

Us presentem un seguit d’actes a través dels quals volem tenir un record per aquelles persones que van ser pioneres de la nostra entitat i que gràcies al seu bon fer, a dia d’avui podem celebrar aquesta efemèride.

  • Dilluns 19 de febrer, 19:30h, assemblea ordinària anual. Casal Popular El Foment, sala de reunions (Rambla St Isidre, 14).
  • Dissabte 9 de març, 20h, FineArt. Col·lecció fotogràfica del periodista foto esportiu Jordi Cotrina, amb les explicacions de l’autor. Museu Comarcal (c/ Dr. Joan Mercader, 1).
    A les 21h sopar i xerrada amb Jordi Cotrina al Racó dels Traginers.
  • Dimecres 8 de maig, Òmnium Cultural presentació del llibre “Barça en guerra”, d’Enric Calpena. Teatre de l’Aurora (sala les Golfes).
  • Dijous 9 de maig, 20 h, Estrena de l’obra de teatre “Més que un Club”. Teatre de l’Aurora
    (c/ Aurora, 80).
    ”A través de la història del Barça, s’entén la de Catalunya. Un homenatge a la memòria del club català en el nou espectacle de l’igualadí Joan Valentí.” Posterior tertúlia un cop finalitzada l’actuació.
  • Divendres 17 de maig. Sopar de 65 aniversari i entrega de les insígnies de plata de l’entitat. Actuació del monologuista Guillem Estadella.
  • Del 10 al 15 de juny, exposició de fotografies i material divers (estandards, banderes, banaderins,…) a l’Arxiu Comarcal de l’Anoia (Pça. del Rei, 15).
    Dijous dia 13 de juny acte de cessió del fons documental de la Penya Blaugrana a l’Arxiu Comarcal, per a la seva custòdia i consulta pública. Conferència a càrrec de Víctor Garrido.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra participació en els diferents actes que hem previst, i que puntualment recordarem i ampliarem la informació a través dels nostres canals informatius.

Visca la Penya Blaugrana d’Igualada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *