Avui fa 65 anys… de la primera reunió general de socis: presentació estatuts, activitats, quota mensual i seu social.

“El Bar Núria, el popular cafè-restaurant del número 22 de la Rambla de Sant Isidre, és escollit com a estatge social. El seu primer pis disposa d’una espaiosa sala considerada idònia per a la celebració de reunions, conferències i diversitat d’actes festius, culturals i recreatius. Un dels primers actes que s’hi porten a terme és la Reunió General de Socis del dia 3 de febrer. En aquesta reunió extraordinària es llegeixen els punts principals dels Estatuts -els comuns a totes les penyes barcelonistes amb adaptació a les circumstàncies concretes de la d’Igualada-; es dibuixen les línies bàsiques d’actuació i es perfilen les activitats a realitzar (encàrrecs i sorteigs d’entrades per als partits del Camp Nou, col·loquis i reunions esportives, festivals, sessions de cinema, excursions…). La quota mensual establerta, la qual és cobrada a partir d’aquest mes de febrer, és de cinc pessetes per als socis majors masculins i de tres pessetes per als menors i femenins.”
 
“L’emblema original de l’artista igualadí Miquel Llacuna és elegit per la funcionalitat de les seves línies i la conseqüent facilitat per a ésser reproduït en tota mena d’objectes i materials. Aquest escut, en el qual s’agermanen esportivament el segell heràldic d’Igualada i els colors blau de mar i roig de sant del C.F. Barcelona, esdevé el flamant distintiu de la Penya Blau-grana. D’aquí a poques setmanes, una gran reproducció en fusta del mateix, presidirà i identificarà la cèntrica façana de l’estatge social”
 
Fragments extrets del llibre commemoratiu del 25è aniversari de la PB d’Igualada, autor Marcel·lí Valls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *