Balanç de l’equip de futbol7

Ahir dijous l’equip de futbol7 de la Penya Blaugrana d’Igualada va guanyar la 19a LLIGA CIUTAT D’IGUALADA DE FUTBOL 7 que organtiza el Consell Esportiu de l’Anoia, després de superar per 4 a 1 a “l’ou com balla per Vilanova”.
En la fase regular de la competició, l’equip ja va mostrar el seu potencial, perdent només un partit dels 19 disputats.

Amb aquesta victòria, i aquest nou títol de lliga, enguany l’equip de la Penya ha guanyat totes les competicions possibles, doncs a part de la lliga també havia guanyat la competició de la copa i s’han endut també els trofeus el màxim golejador, pel jugador blaugrana Ivan Gutiérrez amb 75 gosl i el trofeu de porter menys batut, que ha anat a parar a les mans d’en César Peña.
Un any més han deixat el pavelló de la nostra entitat en el punt més alt. Enhorabona penyistes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *